Ikke Betal Noen For Enkle Reparasjoner

Hvorfor bør du lære hjemmeforbedringsferdigheter? Å lære hjemmeforbedringsferdigheter kan være en velsignelse for lommeboken din. Faktum er at handymen ofte er dyre, og du kan utføre mange små jobber hjemme. Å lære å gjøre små oppgaver kan styrke deg som huseier og gi deg mer penger.

Dra nytte av opplevelsen til en hjemmedesigner eller arkitekt for å planlegge et større prosjekt for forbedring av hjemmet. Hvis du gjør det selv, har du kanskje ikke de riktige planene, teknisk sett og mislykkes. Å ha en faglig satt sammen planene vil imidlertid bidra til å unngå problemer med sikkerhetsforskrifter og koder senere. Det sparer penger og tid.

Når du pusser opp et kjøkken eller bad, unngå å bruke linoleum. Den fremste grunnen til dette er at linoleum har falt ut av moten og kan gjøre din nye renovering synes datert. Flis har et mye bedre utseende, kan brukes i enhver situasjon hvor du kan velge linoleum, og kan til og med ha strålende varmegitter installert under for ekstra berøring av oppvarmede gulv.

Beskytt deg selv når du endrer bladene i verktøyet kniven. Mens du skifter blad, vikle tape rundt den gamle bladet før kaste den i papirkurven. Ved å gjøre dette, vil de skarpe kantene av bladet bli dekket. Når du tar ut søpla, eller pakking ned papirkurven, vil de skarpe kantene ikke være i stand til å skade noen med tapen pakket rundt dem.

Ikke alle oppussingsprosjekt må være en stor overhaling eller en stor utgift; det finnes en rekke raske og enkle oppdateringer du kan gjøre til en rimelig pris for å tilføre verdi og appellere til hjemmet ditt. Begynn med maling. Mal veggene, skapene, trimmen eller dørene dine. Du kan til og med male komfyr- eller gulvfliser med spesialmaling designet for dette formålet. Øk lagringsplassen ved å installere skap eller pantry arrangører. Bytt ut kjedelige kjøkkenskapknotter med de som er unike og dekorative. Gjør det samme med de vanlige hvite veggplatene dine mens du er i det. Forbedre din nye malingsjobb med friske, lyse gardiner og rene. Lei en gulvbuffer, og buff og voks tregulv. Litt penger og litt kreativitet kan føre til noen dramatiske endringer.

Fest gulvet knirker med noen gipsskruer. Mens en annen person venter nedenfor i kryperommet eller kjelleren, gå over gulvet og finn hvor squeaking oppstår. Signal til personen nedenfor der problemet er. De kan sette inn en gipsskrue gjennom undergulvet og inn i gulvet for å stoppe knirker.

Du kan enkelt lage dekorative puter. Trendy skjorter, bukser og andre gamle klær kan gjøres om til dekorative putevar. Rommet vil få litt liv og personlighet med disse kule tilleggene.

Tipsene ovenfor er ment å være et nyttig verktøy på reisen til suksess for forbedring av hjemmet. Hjemmeforbedringsferdigheter er et fantastisk verktøy i enhver huseiers verktøykasse. Å ta vare på små jobber nå, kan unngå kostbare, større sammenbrudd senere. Ta tilbake eiendommen din med din nye kunnskap om hjemmeforbedring!